Βαριά ήττα για τον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έκλεισε την χρονιά με τον χειρότερο τρόπο, μια βαριά ήττα που είναι και ένα αποτέλεσμα αντιπροσωπευτικό της παρουσίας του στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Η επιλογή του Σίμου να παρατάξει τον ΟΦΗ επιθετικά, παρά τα πολλά προβλήματα που υπήρχαν, δεν του βγήκε σε καμία περίπτωση καθώς ο Άρης εκμεταλλεύτηκε στον απόλυτο βαθμό τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπιζει φτάνοντας σε μια πολύ εύκολη νίκη.

Ο Σίμος έκανε την έκπληξη και παρέταξε τον ΟΦΗ με επιθετικό σχήμα (4-3-3) και τον Μπαλογιάννη σε θέση αριστερού εξτρέμ. Ο Σωτηρίου ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Βούρος έπαιξε δεξιά, ο Λυμπεράκης αριστερά με τους Διαματή – Βαφέα κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Νέιρα, Μεγιάδο, Σταικος έπαιξαν στα χαφ και Στάρτζεον, Σαρδινέρο ήταν οι άλλοι δύο στην επίθεση.

Ο ΟΦΗ δεν μπήκε καλά στο γήπεδο με τον Άρη να απειλεί στο 1ο λεπτό με το σουτ του Σίλβα να φεύγει άουτ. Μετά το πρώτο 10λεπτο, ο ΟΦΗ κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι, πήρε την κατοχή της μπάλας και ξεκίνησε να απειλεί την εστία του Μπουσέ με δύο σουτ του Νέιρα να φεύγουν άουτ. Ο Άρης είχε οπισθοχωρήσει, ο ΟΦΗ ωστόσο δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική πάσα με αποτέλεσμα να μην εκμεταλλευτεί την υπεροχή του στο διάστημα 10′-30′ και τελικά οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μπερτόλιο. Ο ΟΦΗ προσπάθησε να βγάλει αντίδραση αλλά στο 41′ ο Άρης έκανε το 0-2 ξανά με τον Μπερτόλιο μετά την κεφαλιά του Μπεναλουάν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ συνέχισε χωρίς αλλαγές με τον Άρη να δίνει χώρο στο πρώτο τέταρτο και τους παίκτες του Σίμου να είναι ακίνδυνοι και να μην απειλούν την εστία του Μπουσέ με εξαίρεση ένα σουτ του Μπαλογιάννη που μπλόκαρε εύκολα ο Γάλλος. Ο ΟΦΗ ανέβασε ένταση μετά το 60′ είχε χαμένη ευκαιρία με τον Σαρδινέρο στο 65′ να πλασάρει άουτ ενώ ο Άρης έψαχνε φάση στην αντεπίθεση.

Το ματς κλείδωσε στο 75′ με τον Βαφέα να ανατρέπει τον Μάνο, ο Διαμαντόπουλος να δίνει το πέναλτι και τον Ματίγια να κάνει το 0-3 για τον Άρη με το τελευταίο τέταρτο να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

gentikoule

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί